SIGURNOST

Zakon o prometnim pravilima propisuje da svako dijete niže od 150 cm mora biti “osigurano sigurnosnim sustavom primjerenim dječjoj tjelesnoj masi” što u praksi znači sjedalicom skupine II ili III kako bi se spriječile ozbiljne ozljede u slučaju prometne nesreće.

U skladu je sa standardom UN ECE R44/04 za autosjedalice II i III skupine. Osmišljena za korištenje sa sigurnosnim pojasom za odrasle koji se pričvršćuje u tri točke, a u skladu je sa standardom ECE 16, odnosno sa sličnim standardima.

Otkrili smo da manja djeca često pomiču sigurnosni pojas s ramena ispod ruke ili iza leđa. To je IZNIMNO opasno.

Zbog toga smo BubbleBum unaprijedili i razvili novu verziju koja sadrži kopču za pravilno podešavanje ramenog dijela sigurnosnog pojasa. Na taj način sigurnosni pojas prolazi preko ramena, a ne preko vrata djeteta koji ne samo da sprječava nelagodu, već i smanjuje mogućnost nepravilne upotrebe sigurnosnog pojasa. Zbog toga za manju djecu preporučamo uporabu kopče za pravilno podešavanje ramenog dijela sigurnosnog pojasa.

Unatoč tome, da bi vaše dijete bilo sigurnije u sjedalici BubbleBum kao i s uporabom sigurnosnog pojasa, preporučamo da ga prevozite u sjedalici sa sustavom pričvršćivanja u pet točaka dok je to moguće.JAMSTVO

Za proizvod BubbleBum nudimo 1 godinu jamstva na niže opisani način.

Jamčimo da, s obzirom na materijal i izradu, proizvod BubbleBum u jamstvenom roku nema grešaka. Ukoliko se unutar jamstvenog roka uoči greška, proizvod ćemo popraviti ili zamijeniti na vlastiti trošak. Jamstveni rok proizvoda počinje važiti od dana kupnje, a pri korištenju jamstva potrebno je priložiti original račun kao potvrdu o kupnji.

Ovo ograničeno jamstvo ne pokriva potraživanja koja proizlaze iz zlouporabe ili nepravilne uporabe, nepridržavanja uputa za uporabu i održavanje, modifikacije proizvoda, sudjelovanje u prometnoj nesreći ili uobičajene istrošenosti. Ograničeno jamstvo kupcu daje određena zakonska prava. Kupac može imati i druga prava ovisno o nacionalnom pravu i zakonu o zaštiti potrošača koji se mogu razlikovati među državama. Ta prava ne utječu na ograničeno jamstvo. Kupcima savjetujemo da se konzultiraju s nadležnom osobom koja će im jasno objasniti prava i zakone potrošača države u kojoj prebiva.

THIS LIMITED WARRANTY IS EXCLUSIVE AND IN LIEU OF ANY OTHER WARRANTY, WRITTEN OR ORAL, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO ANY EXPRESS WARRANTY OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. THE DURATION OF ANY IMPLIED WARRANTIES, INCLUDING ANY IMPLIED WARRANTY OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, IS EXPRESSLY LIMITED TO THIS LIMITED WARRANTY PERIOD.

THE CUSTOMER’S EXCLUSIVE REMEDY FOR BREACH OF THIS LIMITED WARRANTY OR OF ANY IMPLIED WARRANTY OR OF ANY OTHER OBLIGATION ARISING BY OPERATION OF LAW OR OTHERWISE SHALL BE LIMITED AS SPECIFIED HEREIN TO REPAIR OR REPLACEMENT, AT OUR SOLE OPTION. IN ANY EVENT, RESPONSIBILITY FOR SPECIAL, INCIDENTAL AND CONSEQUENTIAL DAMAGES IS EXPRESSLY EXCLUDED.Natrag